Lloguer web
La teva pàgina web o botiga en línia sense grans inversions econòmiques, domini, correu i allotjament web inclòs
Més informació
Perquè hauria de triar ? 
Lloguer web
per Polivalència ! 
Adaptarem la web a les teves necessitats, ja siguis un professional que vol oferir els seus serveis i tenir una presència a la xarxa per fer-te a conèixer com si tens un comerç tradicional i vols fer el pas a vendre per internet. El servei inclou una personalització tant en l'àmbit gràfic i cromàtic com de les seccions i estructura que vols tenir a la teva web.
per Serveis integrals ! 
Amb el servei, "lloguer-web" tens tots els serveis necessaris per ser a la xarxa en condicions. Inclou la teva pàgina web completa, un nom de domini, servei de correu electrònic amb el teu propi domini còpies de seguretat setmanals per tenir capacitat de resposta en cas de desastres tecnològics. Nosaltres ens encarreguem del manteniment de tot.
per Assessorament personalitzat ! 
Desde el primer moment tindras l'assessorament que necesitis per posar en marxa el teu projecte web. Tindràs comunicació amb les persones que hi han al darrere d'aquest projecte i cuidarem de la teva presencia on-line com si es tractes de la nostra.
per Multi-idioma ! 
Està dissenyat per adaptarse a les teves necesitats i treballar en mes d'un idioma. Podràs triar si la vols amb tots els idiomes disponibles o només algun d'ells a mes de triar quin serà l'idioma per defecte de la pàgina.
Filosofia
Creació Web, va néixer amb la intenció d'aportar valor al món digital.
Volem creure que com la gran majoria d'informàtics i programadors. La tecnologia ens va captivar perquè vèiem el seu potencial per canviar la vida de la gent.
La realitat existent és molt diferent. La tecnologia es fa servir en molts casos amb l'únic afany de guanyar com més diners millor sense que en molts casos això representi una millora real de la vida de les persones, arribant fins i tot a ser perjudicial en no pocs casos.
La tecnologia ha d'ajudar al mon a millorar, no fer de la població una mena d'esclaus del que l'unic que importa es que s'en pot treure dells sense tenir en compte que representa això per a la societat.
Desde les nostres possibilitats i per mirar d'ajudar a revertir aquesta situacio hem dedicat molts esforços a desenvolupar una eina que permeti que tot petit comerç o profesional pugui estar a internet amb les millors tecnologies existents i amb un preu just per tots.
l'equip de Creació Web